Haberi, Makalesi,Konuları, Güncel Haber, Güncel Blog

Kemal Kuruçay

2021 senesinde sanat camiasından bir çok ünlü isim aramızdan ayrıldı. O ünlü isimlerden biri de MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson’un eşi Hale Alanson. İşte 2021 yılında hayatını kaybeden tüm ünlü isimler…
2021 senesi özellikle Koronavirüs sebebi ile zor bir seneydi. Gitgide normalleşen hayatla beraber her şey normale dönmeye başladı. Bu sene bir sürü ünlü isimde hayatımızdan ayrıldı. Bazı isimler Koronavirüs sebebi ile hayatını kaybederken, bazıları ise daha önceden gelen rahatsızlıkları sebebiyle aramızdan ayrıldı.

USTA OYUNCU KEMAL KURUÇAY’DAN KÖTÜ HABER
Seksenler dizisinde oynayan usta oyuncu Kemal Kuruçay, sette ezberini okurken hayatını kaybetti. Oyuncunun ani ölümü ailesine ve sevenlerine büyük acı yaşattı. Ankara’da son yolculuğuna uğurlanacak usta oyuncunun sette kalp krizi geçirmesi tüm ekibi etkiledi. Öte yandan usta ismin sette çekildiği son fotoğrafı da ortaya çıktı.

2021 yılında müzik, sanat ve spor camiasından daha birçok ünlü isim hayatımızdan ayrıldı. İşte 2021 senesinde hayatını kaybeden ünlüler…Sette kalp krizi geçirmesi sonucunda usta oyuncu hayatını kaybetti.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ