Haberi, Makalesi,Konuları, Güncel Haber, Güncel Blog

Bebeğine yazdığı mektup a-ğlatmıştı… Asıl d-ram ikinci sayfadaymış!

Bebeğine yazdığı mektup a-ğlatmıştı… Asıl d-ram ikinci sayfadaymış!

Bebeğine yazdığı mektup a-ğlatmıştı… Asıl d-ram ikinci sayfadaymış! Konya’da t-rafik k-azasında ö-l-e-n d-oktor çiftten geriye, hamile olan genç kadının doğacak bebeğine yazdığı mektup kalmıştı. Talihsiz d-oktorun, ikinci sayfada ise eşinden ş-iddet gördüğünü yazdığı ortaya çıktı…

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk H-astalıkları bölümünde asistan olan d-oktor Süleyman Köse (32), 10 ay önce Sarayönü Devlet H-astanesi’nde çalışan meslektaşı Nurgül Köse (27) ile h-ayatını birleştirdi. Geçen hafta salı günü meydana gelen kazada çift h-ayatını k-aybetti.

Sabah Gazetesi’nden Halit Turan’ın h-aberine göre; 4 aylık hamile Nurgül Köse’nin doğmamış bebeği için kaleme aldığı mektup otomobilde bulunmuştu. Nurgül Köse, mektubunun ikinci sayfasında ise şunları yazmıştı: “Bebeğim, baban beni bazen çok ü-züyor. Ona yük olduğumu, s-tres k-aynağından başka bir şey olmadığımı söylüyor. Sana bunları anlatmam ne kadar düşüncesiz bir anne olduğumu gösteriyor.

Biliyor musun baban beni düğünümüzden 2 gün sonra otel odasında t-erk edip gitti. 10 gün kolumun her yeri m-osmor gezdim. Baban benim c-anımı y-aktı, her defasında p-işman olup özür diledi… Bebeğim, diyeceksin ki durum böyleyken ben niye oldum. Sana ihtiyacım var. Kalabalıklar içinde yalnızım. İlerde seni alıp gidersem k-ızar mısın bana?” S-oruşturma k-apsamında Süleyman Köse’nin bilinmeyen bir sebeple a-niden direksiyonu sola k-ırarak karşı şeride geçip, TIR ve minibüse çarptığı belirlendi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ