Haberi, Makalesi,Konuları, Güncel Haber, Güncel Blog

7 Zeytin 1 İnciri Birlikte Yemenin İ-nanılmaz Faydası

7 Zeytin 1 İnciri Birlikte Yemenin İ-nanılmaz Faydası

Yedi Zeytin Bir İncir Yemenin Mucizevi Faydaları: Geçtiğimiz aylarda bir televizyon programında, Esat Başaran sayesinde 7 zeytin ve 1 incirin mucizelerini yeniden hatırladık. K-uran-ı K-erim’de yer alan zeytin ve incir yemenin faydalarını, yaşlanma sürecini yavaşlatmayı amaç edinen Japon bilim insanları da keşfetmiştir.

Hatta ardından, aynı bilginin K-uran-ı K-erim’de de yer aldığını öğrendiklerinde çok ş-aşırdıklarını i-fade etmişlerdir. Refleksoloji Uzmanı Esat Başaran, 7 zeytin 1 incir formülünü yeniden gündeme getirmiş ve bu formül sayesinde tam 35 kilo verdiğini açıklamıştır. Esat Başaran’ın bu açıklamalarını dinleyenler, bu kürü uygulamaya başlamıştır.

7 zeytin 1 incir kürünün, kilo vermeye yardımcı olması dışında pek çok faydası vardır. Bunlar aşağıdaki gibidir; Nefes kontrolünde etkilidir. Kalbi güçlendirir ve kalp damar h-astalıklarına karşı koruma sağlar. İnsan bedeni için çok değerli ve önemlidir. Çok güçlü bir a-ntioksidandır, hücreleri yeniler.

Tokluk hissinin uzun süre devam etmesini sağlar ve yağ ya-kımında etkilidir. Dolayısıyla kilo vermeye yardımcıdır. Kemik ve diş sağlığı için çok faydalıdır. Süt içemeyenler için de bu ikiliyi tüketmeleri önerilir, ciddi bir kalsiyum kaynağıdır. K-anser hücrelerinin büyümesini ve metastazı önler. Kişilik bozukluğunda etkilidir. Öksürük ve alerjik astımı olanlar için önerilir. Yaşlanmayı geciktirir ve kaliteli bir yaşlılık için yardımcıdır. Zeka gelişimini artırır.

7 Zeytin 1 İncir Kürü Nasıl Yapılır? Sabah kalkınca ve gece yatarken olmak üzere günde 2 defa uygulanır. 7 adet zeytin tüketilir tüketilmez, hemen ardından da 1 incir tüketilir. Zeytinleri ve inciri arka arkaya, ya da aynı anda tüketmek çok önemlidir; çünkü ancak ikisi bir arada olunca e-tki göstermektedirler.

İncirin kuru ya da taze incir olması önemli değildir. İncirin içini açıp zeytinleri içine de yerleştirebilirsiniz; böylece birlikte tüketmiş olursunuz. Zeytinlerin siyah ya da yeşil olması herhangi bir fark yaratmaz. Zeytinin ve incirin organik olması önemlidir. Kür 21 günün ardından etkisini göstermeye başlar. Bu kürü şeker h-astaları da tüketebilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ